Dubai & Oman

We combineren het reisverhaal Oman en Dubai (VAE). Niet omdat de landen iets met elkaar te maken hebben, maar gewoon omdat we tijdens onze reis tussen beide landen pendelden.

Wat planning betreft was het een rommeltje.

 

 

We vliegen naar Dubai om daar onze verscheper te ontmoeten, reizen met het openbaar vervoer naar Oman om daar Marijke, de zus van Emiel te ontmoeten. Vertrekken opnieuw met de bus naar naar Dubai om Buca op te halen en rijden vervolgens naar Muscat (Oman) om daar het visum voor Iran, dat daar voor ons klaar ligt, op te halen, rijden via Dubai naar het geïsoleerde puntje van Oman: Musendam, en vertrekken voor de laatste keer naar Dubai om op de ferry te stappen en onze reis te vervolgen naar Iran.

Nee, zoiets bedenk je niet van tevoren, maar doordat Buca almaar blijft dobberen op de oceaan loopt het nou eenmaal zo.

 

Beide landen zijn echter onvergetelijk voor ons. Dubai, omdat we voor het eerst tijdens onze reis te maken krijgen met een cultuurshock. En in Oman wacht ons een bijzondere ontmoeting. Marijke heeft een wandelvakantie gepland in Oman. Toevallig precies in dezelfde periode dat wij er willen zijn. Na haar wandelvakantie reizen we een week met haar samen.

  

  

 

Klik verder:

- Oman & Dubai

- Bezoek! Marijke, de zus van Emiel is in Oman

-  Foto's

Filmpjes

GPS kaart Dubai & Oman

  

Verder