Dankjewel

 

De reis die wij gaan maken heeft veel voorbereiding gevergd. We hebben -soms uit volstrekt onverwachte hoek- veel steun ervaren en willen om die reden de volgende personen / bedrijven bedanken

 

Ton Cremers, leidinggevende van Saskia. Als één van de eersten was jij op de hoogte van onze wens om te gaan reizen. “werk er maar aan, en als het concreter wordt, dan hoor ik het wel”. Veel dank voor de vanzelfsprekendheid waarmee je aan onze wens om te gaan reizen hebt meegewerkt. Nooit verwacht dat avontuur en zekerheid hand in hand mogen gaan…..

 

Collega's bureau personeelszaken: voor jullie voortdurende belangstelling en voor de onvoorstelbaar flexibele manier waarop jullie de afwezigheid van Saskia opvangen. 

 

Dierenartsenpraktijk Berghem Het is niet niks, dat één van de maten opeens voor een jaar vertrekt. Jullie hadden oprecht en terecht veel zorgen en vragen over de gevolgen van onze wens. Maar gelukkig geldt ook hier dat elke vraag en elk probleem zijn eigen oplossing heeft gevonden. Fantastisch dat Emiel een jaar op reis kan.

 

Frank en Martine. For good times and bad times. Wat  hebben we veel plezier gehad van jullie betrokkenheid. Jullie attente kaartjes, mailtjes, telefoontjes, bezoekjes, tips konden niet beter getimed zijn.

Frank, het aanleggen van elektra is een peanut. Dus niet! Maar met jouw hulp, tekeningen, draadjes, materiaal, soldeerles enz. is het ons uiteindelijk gelukt en ligt er een prachtig dradennetwerk in onze auto.

 

De skiërs: Een kleurrijk gezelschap rechtshandigen …. Dank voor jullie grenzeloze geduld om wekelijks de nieuwe dilemma’s van Emiel aan te horen en voor de oplossingen die jullie met het grootste gemak uit jullie mouwen hebben geschud. Koos en Carin, dank voor jullie track and trace-tips. Hans, we zijn zelden zo blij geweest met een gelast stukje staal dat nu dienst doet als stoelverbreder. Jan, het brein dat lichtgewicht vloerbedekking heeft ontworpen en ontwikkeld. Henk, dankzij jouw tip beschikken wij nu over geweldige lades. Jos, is er iets wat jij niet weet over auto’s. 

 

Jan Aarts. Computerfreak, GPS-freak en reisfreak. Dankzij jouw speurwerk beschikken wij nu over de meest uiteenlopende GPS-kaarten all over the world. Wat is het leven toch eenvoudig wanneer iemand je de weg wijst door de jungle die voor ons informatica heet.

 

Onze buren Jan en Mia: Er is niemand die de bouw van onze auto zo op de voet heeft gevolgd als jullie. De keren dat jullie belangstellend kwamen kijken naar onze vorderingen zijn ontelbaar. En vaak leverde dat ook nog iets op. Onvoorstelbaar hoeveel handigheid jullie uit jullie garage kunnen toveren.

 

Emile, onze kat Lopez heeft bij jou de allergeduldigste kattenaaihand gevonden in de hele wereld. 

 

Caroline, je hebt een gave, nee een heleboel gaven! Dankzij jouw gordijntjes kunnen wij ongezien een lampje aansteken in onze auto én kunnen we lang uitslapen zonder dat we in de gaten hebben dat het zonnetje allang schijnt. Dank ook voor jouw geduldige oren, troostende schouders en overheerlijke humor.

 

Melkveehouders en alle andere klanten van Dierenartsen Praktijk Berghem, voor hun vragen, ondersteuning en enthousiasme voor onze reis.

 

En verder zijn er een aantal bedrijven die in onze ogen meer hebben gedaan dan goed werk leveren.

 

De Laat autobedrijf: Jos, jouw garage kenden we al als een erg servicegericht adres. Tijdens onze voorbereiding hebben we gemerkt dat jij veel verder gaat dan het verlenen van een standaardservice. Onze vragen hebben met regelmaat jouw werkdag bruut verstoord, wat voor jou betekende dat je de garagedeur soms pas laat in de avond achter je dicht kon trekken. We hebben het heel erg gewaardeerd dat jij zo hebt klaargestaan voor ons. Dat je ons op zo'n vakkundige en prettige wijze hebt geholpen. Bedankt (ook Erik !) hiervoor.

Ook namens 'karweitje'. 

 

All American Import: De plek waar wij onze auto kochten. Onze eerste indruk was dat jullie een commercieel handelsbedrijf zijn. Dat zijn jullie misschien óók. Maar wij hebben jullie leren kennen als een heel erg prettig, en vindingrijk. Dank ook dat jullie, dankzij jullie fenominale acteerprestaties, de 40-jarige verjaardag van Saskia onvergetelijk hebben gemaakt.

Wel jammer dat er geen enkele coulance was toen 3 weken na de reis de versnellingsbak in gruzelementen ging, en wij dus een dure volledige nieuwe bak voor de volle prijs moesten kopen, met net 100duizend op de teller...

 

René van Berne in Hedel: Bouwen begint bij denken, en in beiden zijn jullie goed. Knap dat jullie onze wensen zo goed begrepen. Daarbij willen wij onze bewondering en waardering voor jullie meesterbouwer Tom niet onder stoelen en banken steken. Tom beschikt niet alleen over twee gouden rechterhanden, maar ook over een stel hersenen die onophoudelijk in de weer blijven met het zoeken naar het optimale.

 

Huisartsenpraktijk Berghem, Voor het zeer zorgvuldige, uitvoerige en gedetailleerde medische advies van mevr. Plönes, dat veel verder ging dan het advies dat wij al van het Havenziekenhuis in Rotterdam hadden gekregen. Dit heeft ongetwijfeld veel tijd en uitzoekwerk gevergd. Deze kennis, bereidheid en inzet heeft ons enorm geholpen. We zijn hier erg door verrast en waarderen dit zeer!

  

Rijk Verkerk, op jouw vrije avond heb je voor onze eerste kennismaking met dit type auto gezorgd en heb je alle tijd genomen om ons op weg te helpen. We hebben onze ogen en oren de kost gegeven. 

  

Tooltechniek, voor de "op maat" oplossing die bedacht is bij het aansluiten van onze standkachel. Onze auto is nu een soort stoomboot geworden en wij zijn hier blij mee! 

 

Rocco, De naam "Rocco" is in de 4x4 reiswereld een begrip. En niet voor niets! De relaxedheid (trek tijd uit voor een bezoekje) jouw kennis, ervaring, maar ook het gemak waarmee jij je door alle vragen beweegt, maken een bezoekje aan jouw garage in Beesd zinvol en prettig.

 

Onze Accountant  van de Goor die duidelijk kon maken of en hoe de reis financieel haalbaar was.

 

De bedenkers van Marktplaats, honderden euro's hebben we bespaard met de "bedankjes" van anderen. De bedenkers van Google en internet Met deze geweldige zoekmachine hebben we vanuit onze keuken de wereld afgestruind naar informatie. Ongelooflijk wat een gemak en ongelooflijk dat informatie zo eenvoudig beschikbaar is. Het Engelse Pond, niemand gun je een dipje, maar van jouw dipje heeft onze portemonnee veel plezier gehad. 

 

Alle reizigers die de moeite hebben genomen om hun dilemma's en oplossingen op internet te beschrijven. Wij hebben jullie informatie goed gebruikt en hebben veel geleerd van jullie ervaringen.